امور تغذیه

تعداد بازدید:۲۴۶۸

بدن انسان برای رشد و نمو، ادامه حیات و انجام فعالیت‌های مختلف روزانه در شرایط گوناگون نیاز به تأمین انرژی دارد. دو عامل خواب و غذا در تأمین انرژی و تعادل سیستم فکری و جسمی نقش اساسی را عهده دار می‌باشند. عدم تعادل در دریافت، تولید و مصرف انرژی به هر دلیلی که باشد باعث تنش در جسم و روح انسان شده و مقاومت بدن در برابر بیماری‌های جسمی و روانی کاهش پیدا می‌کند.

در این راستا دانشگاه‌ها با توجه به امکانات و مقدورات خود در تلاشند که بخشی از غذای مورد نیاز دانشجویان را در حین تحصیل آنان تأمین نمایند.

در پردیس البرز، دانشجویان جهت وعده ناهار خود می‌توانند از امکانات و فضاهای موجود در سلف سرویس‌های موجود در دانشکده‌ها و پردیس‌های محل تحصیل درس خود استفاده نمایند.

جهت استفاده از سلف سرویس به نکات ذیل توجه بفرمائید:

لینک راهنمای کامل جهت افزایش اعتبار (شارژ کارت)، رزرو غذا، روز فروش و … به شرح ذیل می‌باشد: https://dining2.ut.ac.ir/fa
ساعت توزیع غذا از ۱۱:۳۰ الی ۱۳:۳۰ می‌باشد
توجه: ازآنجا که روز فروش ازآمار افرادی که تا پایان ساعت توزیع غذا (۱۳:۳۰) جهت دریافت غذا مراجعه نکرده‌اند، انجام می‌پذیرد. لذا پس ازساعت ساعت مذکور (۱۳:۳۰) سلف سرویس مسئولیتی درقبال موجود بودن غذای رزرو شده ندارد.

رزرو فروش دانشجویی ازطریق کارت دانشجویی

شروع ساعت روز فروش در صورت موجود بودن غذا از ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۴ می‌باشد